Over mij

___foto-hans-2016-2

Dit ben ik, Hans van Gemert. Geboren in Oss in 1958, in ’s Hertogenbosch gekomen in 1960. Ik woon nu alweer sinds 1985 in Rosmalen. Ben getrouwd met El en samen hebben we drie prachtige kinderen, waar we erg trots op zijn.

Ik ben altijd bezig!

Na een loopbaan in het basisonderwijs van zo’n 35 jaar was het vooral tijd om mijn creatieve ‘ik’ de ruimte te geven. Veel van mijn werk laat de verbinding zien tussen die creativiteit en spiritualiteit, maar toch met de voeten op de grond.

In mijn atelier ben ik druk in de weer met het maken van prachtige producten. Vooral schilderijen, maar ook teksten en kaarsen. Op deze site kun je daar de nodige voorbeelden van zien.

Maar dat is niet alles…

Kijk ook eens op deverhalen.hansvangemert.nl of yoo.rs voor mijn verhalen of op infonu.nl voor mijn informatieve teksten.

Ik maak graag muziek, bij Zanggroep Puur zing ik, speel ik piano, gitaar, blokfluit, jembé (niet allemaal tegelijk). Wil je meer weten over Puur? Kijk eens op www.tempeltje.nl

Bij de Stadspijpers van ‘s-Hertogenbosch speel ik op de schalmei (sopraan-instrument) en op de nicolo (tenor-pommer, een dubbelriet-blaasinstrument). We spelen renaissancemuziek op replica’s van renaissance-instrumenten. Meer over de Stadspijpers vind je op www.stadspijpers.nl

Wil je me mailen? Dat kan via deze link!
Of mail naar: post at hansvangemert punt nl.
J
e kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kunstenaar in woord en beeld