Het nieuwe naambordje

Er is de laatste tijd heel wat gebeurd. Tijd voor een update!

Ik heb mijn kantoor stevig onder handen genomen. De kasten opgeruimd en veel rommel is in de afvalbak terechtgekomen. De oudpapier-ophalers hebben overtollig en verouderd papiermateriaal dat ik in handzame dozen had verzameld netjes opgehaald en afgevoerd. Zo, dát ruimt lekker op!

Een aardig bij-effect van spullen opruimen is dat het ook voor een mentale opruiming en ordening zorgt. Ballast van het verleden verdwijnt definitief als je door rondslingerende en verouderde herinneringen niet steeds wordt teruggetrokken naar plekken en tijden waar je niet meer bent en niet meer wilt zijn.

De werktafel is ontdaan van elektronica en techniek en biedt nu plaats aan een flink schilderbord. Er kan volop gecreëerd worden. De creatieve bron mag weer worden aangeboord, laat het maar weer stromen. Verf en kwasten liggen onder handbereik. En dat voelt prima. Veel kleur, want daar houd ik van, of dat nu met verf, woorden of muziek is.

Mijn werkruimte is geen kantoor meer, het is een atelier. Een ruimte voor creativiteit, voor het creëren van mooie dingen. De laatste weken heb ik hard gewerkt aan deze nieuwe website, die ik dan ook met trots aan je presenteer: www.atelier.hansvangemert.nl

Leuk als je hier regelmatig een kijkje wilt nemen en als je dit wilt delen met je vrienden, kennissen en familieleden. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Mijn nieuwsbrief zal je regelmatig voorbeelden van mijn werk laten zien. Schilderijen, maar ook artikelen of verhalen.

En als kersje op de taart hangt er nu een nieuw naambordje naast de deur!

naambordje atelier hansvangemert

Een gedachte over “Het nieuwe naambordje”

 1. Het past helemaal in het concept:
  * oud materiaal
  * de beschutting van het dakdeel
  * het licht: wit
  * de bloem is symetrie

  Goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.