Rick Gemma

Rick Gemma is het pseudoniem van het schrijverstrio  Katrien DierickHans van Gemert en Dana Martens. Inmiddels zijn er twee boeken verschenen:

Ontspoord

‘Ontspoord’ vertelt het verhaal van Mathijs en Julia die na meer dan drie jaar met elkaar te chatten besluiten een afspraak te maken. Wat begint als een fijne ontmoeting met wat geflirt en iets wat in de richting van een ontluikende romance lijkt te gaan, krijgt plots wel een heel andere wending. Is Mathijs wel wie hij lijkt? Welke schaduw uit het verleden zal hen parten spelen? Julia wordt door Mathijs meegesleurd in een gevaarlijk avontuur.

Uiteraard kan het boek rechtstreeks bij de uitgever of bij diverse online-verkooppunten worden aangeschaft en kun je het bestellen bij je lokale boekhandel.

http://www.partizaan.be/boeken-online/ontspoord.html

Bloedband

‘Bloedband’ vertelt het verhaal van Martin de Klein. Hij werd als kind geadopteerd door Sonja, met wie hij een goede band opgebouwd heeft. Op 40-jarige leeftijd krijgt hij een brief van zijn biologische moeder waarin ze zegt dat het tijd is om hem de waarheid te vertellen. In haar woning vindt hij in plaats van zijn moeder een bebloed mes. Martin vermoedt het ergste. Wordt hem een moord in de schoenen geschoven? Wie kan hij in vertrouwen nemen? Martin ontdekt dat niets is zoals het altijd leek. Is het niet beter het verleden te laten rusten?

De verkoopprijs bedraagt € 19,95 en het boek (ISBN: 9789492007698) is te bestellen via de boekwinkel, via online boekwinkels of rechtstreeks bij de uitgever:

http://www.partizaan.be/boeken-online/bloedband.html

Kunstenaar in woord en beeld